Het outdoor seizoen!

Per 1 juni gaat bij SPC Personal training officieel het outdoor seizoen van start. Het outdoor seizoen is bij ons altijd het leukste seizoen van het jaar. Tijdens dit seizoen gaan alle Personal trainers een stapje verder met hun sporters, om nog meer resultaat te bereiken. We gaan niet alleen dat ene stapje verder maar we gaan ook lekker de buitenlucht in. Buiten sporten brengt veel voordelen met zich mee. Sportieve voordelen waar wij als specialisten achter durven staan. Hier kun je meer lezen over de voordelen van buiten sporten.

Wat kun je verwachten?
Minimaal 50% van de trainingen zoals je ze gewend bent zullen buiten plaats vinden. De warming-up en de cooling-down vinden in alle gevallen buiten plaats. De warming-up kan bestaan uit een fietsopdracht, een loopopdracht of een specifieke krachtopdracht. De keuze hierin is in samenspraak, maar dit is ook veelal afhankelijk van de prikkels die de trainers met jou willen bewerkstelligen. Het is dus elke keer weer een verassing wat wij met jou van plan zijn. Hoewel we véél meer mooi weer dan slecht weer verwachten gedurende het outdoor seizoen, zullen we ook tijdens de mindere dagen de uitdaging buiten op zoeken. Bereid je dus altijd goed voor op een buitentraining !

Het opzoeken van al deze buiten uitdagingen is immers waar het outdoor seizoen om draait!

Sportactiviteiten
De outdoor activiteiten bestaan dit jaar (2020) uit een variatie van Personal training en Groepslesactiviteiten. We hebben dus naast onze reguliere Personal trainingsrooster ook nog een roostervol met leuke en uitdagende outdoor groepslessen. De groepslessen worden verzorgd door groepsles instructeurs die allen specialist zijn binnen hun eigen vakgebied. Hier zie je het volledige groepslessenrooster

Voorbereiding
In geval van buiten sporten is het belangrijk dat je altijd zo goed mogelijk voorbereid op het buiten sporten. Hier heb je een aantal tips:

  1. Kijk naar de weersomstandigheden en pas je kleding hierop aan.
  2. Neem altijd een extra (droge) shirt, voor tijdens of na het sporten.
  3.  Handdoek en flesje water is altijd handig.
  4. Bij warme dagen, natuurlijk voldoende blijven drinken.
  5. In de felle zon neem een hoofdeksel voor jezelf mee
  6. Als de zon fel schijn, vergeet ook je zonnebrand creme niet
  7. Waait er een windje? Denk dan aan een extra vestje of jas.
  8.  Beetje regen? Met een regenjas heb je er geen last meer van

Ben je klaar om het outdoor seizoen met ons in te gaan?

Laat hieronder jouw reactie voor ons achter.

Over de schrijver
Reactie plaatsen