Blessure, klein pijntje of een uitgebreide medische voorgeschiedenis?

Maak direct een afspraak met onze specialisten

81%
Van onze Sporters hebben na de inschrijving direct een Healthcheck ingepland.
100%
Van deze sporters zijn nu klachtenvrij, pijnvrij en nog steeds aan het sporten onder onze begeleiding.

Niet sporten met Pijn!

Heb je een blessure, een klein pijntje of een uitgebreide medische voorgeschiedenis. Ga dan niet verder met sport voordat je langs onze specialisten bent geweest. Door verder te gaan met het sporten, loop je namelijk het risico dat de klachten verergeren. Training is namelijk een belastingsprikkel die je aan het lichaam geeft. Een belastingsprikkel moet wel verantwoord gegeven worden. Dit betekent dat onze Personal trainers er zeker van moeten zijn dat ze met de oefeningen jouw klachten niet erger maken.


Met een healthcheck beoordelen we jouw klachten, beoordelene we of aanvullende therapie nodig is of welke aanpassingen er gedaan moeten worden in jouw training. 

Een Healthcheck ..

Een healthcheck is een check-up voor sporters met een blessure, een klein pijntje of een uitgebreide medische voorgeschiedenis. Met een health brengen we aan de hand van een lichamelijk onderzoek in kaart wat jouw klachten precies zijn, waar de klachten vandaan komen en of training de klachten kunnen verergeren. 


Dit zijn belangerijke gegevens alvorens je weer bij ons aan de slag gaat. Er wordt door de fysiotherapeuten een lichamelijk onderzoek uitgevoerd. Het lichamelijk onderzoek richt zich op het vinden van de oorzaak van jouw klachten en het bekijkn wat de invloed hiervan is op jouw training.

Dit zeggen jouw voorgangers ..

Na zo'n check-up is gebleken dat het uitvoeren van Lunges mijn klachten verergeren. Sinds ik geen lunges meer doe, heb ik dus ook geen klachten meer!
Deborah
Afspraak bij Arno gehad! Hij heeft me oefeningen gegeven die ik nu samen met mijn trainer uitvoer. 
Lisa
Ik ben begonnen met rugklachten. Na een poosje trainen ging het niet beter. Nadat ik een check inplande en het trainen weer hervatte, merkte ik het verschil. De oefeningen waren nu echt gericht op mijn klachten.
Ricardo

"Pijn is nooit een goede indicatie om door te sporten. Er is een hoop wat je kunt verergeren."

Arno Bottse, fysiotherapeut